Konsulten | Intern-IT | Lagring | Kameradirekt | Fotoportalen | Partners

Zilux Storage Service


När du loggar in accepterar du användaravtalet och vår Integritets policy

S3

Hög tillgänglighet

Skydd

Lagring i sverige med möjlighet till kryptering

Globalt

Tillgängligt över helt världen

Extra hårddisk

Våra servrar blir enkelt din extra hårddisk

Pris

0.06kr per GB
Lagra 50GB gratis*
Fri upp- och nerladdning

*Överstiger lagrad data 50GB så debiteras all lagrad data

Tillförlitlighet

Dina filer lagras i flera kopior samt på två fysiska platser

Pålitlig och användarvänlig online lagring, anpassad för fotografer i Sverige. Vi förstår vikten av att säkert och billigt kunna lagra dina fotografiska mästerverk m.m, och det är precis det vi erbjuder.

Aktiverar du versionshantering för dina filer så kan du, inom inställbart tidsspann, återställa dessa till en tidigare version av filen om filen oavsiktligt raderats* eller ändras*.
Virus och Ransomeware kan tyvärr radera samtliga versioner, men om ett Virus eller Ransomeware endast ändrar i filer så kan tidigare versioner hämtas.

Få åtkomst till dina fotografier var du än är i världen. Oavsett om du sitter hemma eller är på språng med din dator eller mobiltelefon, ger vår plattform dig friheten att hantera dina filer.

Optimera din arbetsprocess och spara tid genom att använda vår lagringstjänst som en extra hårddisk på din dator. Med t.ex. Rclone kan du enkelt montera din lagring hos oss som om den var en extra hårddisk. Det betyder att du kan arbeta direkt med dina foton utan att behöva ladda ner dem först, vilket sparar värdefull tid och frustration.

Betala endast för mängden data du lagrar. Uppladdning och nerladdning kostar inget extra.

Vi prioriterar din säkerhet och integritet. Med möjligheten att kryptera dina filer med t.ex Restic eller Rclone, kan du vara trygg i vetskapen om att dina fotografier förblir skyddade. Vi fokuserar enbart på den svenska marknaden och har alla våra kluster i Sverige, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för påverkan från utländska lagar.

Zilux IT AB

Tel: 0707557328
Email: hello@zilux.se
Org.Nr: 559238-2633